Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIGHETENS STADIGVARANDE PROBLEMATIK

Det är fullt möjligt utvidga den  realistiska  synen
på omvärlden,under förutsättning av att man har
modet se den som den är, och i vad  logiken  däri
beträffar går det lösa den  problematik  man  upp-
fattar,endast om man söker orsaken och inte end-
ast  löser  symptomen, men  alltsomoftast  verkar
det  bevisligen   som  de  flesta  undviker  forska i
orsaker och låter verkan fortgå, i  det att de själva
är självaste orsaken till att ett problem fortgår, så
ifall ett problem kan härledas till övriga  problem,
som en orsakkedjans "dominoeffekt"  är problem-
lösningen en, däri  mänskligheten utgör själva för-
utsättningen till problemets existens.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-26 03:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är just vad som pågår,omedvetet för vissa medvetet för andra.
2016-01-15

    Oak VIP
Kanske det vore på sin plats med lite avfolkning
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP