Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närheten

Närheten

till dina händer

gör mig ständigt medveten 

om mina andetags ensamhet

om min huds 

intensiva

längtan




Fri vers av Tea Alex
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-26 12:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex