Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annandag jul

Tid för att vila
Mysa, krama och kela
Med din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-26 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Något att vara tacksam över.
2015-12-27

  Amari
Vore härligt, men inte alla förunnat.
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén