Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOURNALISTISKT BEDRÄGERI

Den oerfarne kriminalreportern gick efter devisen
"ingen rök utan eld" tills han började förstå att det
fanns anlagda bränder därtill, så  de flesta  artiklar
han tidigare publicerat  var  felaktigt  grundade på
polisens medvetet slarviga utredningar.
I särskilda fall använder  man  devisen  i  brottsligt
syfte att fälla oskyldiga, där både reporter,korrupta
advokater,  åklagare  och  enskilda  poliser  på  upp-
drag  från  källor  utifrån  söker  göra sig av med en
person,av någon suspekt anledning.
I det fall en person som utsätts för  sådan  samman-
svärjning skulle försöka hävda sig  med  att vara för-
följd,samt återger i adekvata ordalag orsakerna där-
till,anges personen omedelbart till  akuten för rätts-
psykiatrisk bedömning, som  planenligt  mottas  av
ett på förhand riggat vårdteam där en leg. psykiatri-
ker diagnostiserar personen som paranoid med psy-
kotiska  vanföreställningar, och  drogas  ner  till  ett
kolli.
Detta är endast ett exempel på vad som  kan utspel-
as inom dessa slutna  världar  utan  seriös  insyn av
personer  med  rättspatos, hederskodex  och  moral.
Att sådant  sker i Kina, Japan, Sovjett mfl länder är
känt, men att detta sker i ett  demokratiskt  land, är
för de  flesta främmande, men dessvärre en realitet,
och misstanken om att det återfinns åtskilligt oskyl-
diga  i  svenska  fängelser  och  på  vårdinrättningar,
som omyndigförklarats på falska  grunder av falska
angivelser och diagnoser vilka  därtill  berövats  sin
egen talan och tilltro är ganska sannolikt,för har ett
land marknadsfört sig  som  ett  demokratiskt  land
har de ett effektivt kamouflage att skydda  sig  med,
vilket vittnar  om  den farligaste formen av diktatur,
"den dolda !"
-

s,k demokratisk diktatur.



Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-27 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP