Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Trollsländan på Änglagatan

Det var på dig jag tänkte. 

Min älskade saknade ängel 

När jag beställde nyckelpigan och trollsländan

För jag kan tänka på dig just som en trollslända 

En vacker varelse som fyller mig med värme och glädje 

För att sedan plötsligt vara borta 

Medan nyckelpigor inte är lika snabba 

 

Det gör så ont i mig

Varje gång jag vill ringa eller smsa dig 

När verkligheten en halv sekund senare kommer ikapp mig 

Och jag inser att jag inte längre har ditt nummer 

För hur ringer jag till en ängel 

Men du ska veta hur mycket jag saknar och tänker på dig älskade vän 

 

Så på nyårsafton bär jag en trollslända och en nyckelpiga 

För du har för alltid en plats i mitt hjärta 

Även om du nu bor på Änglagatan 

Där besökare endast är välkomna i drömmarna 

 

Så flyg min vän flyg ner till mig 

Som en trollslända någon dag 

Jag saknar dig så mycket 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-29 00:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert skrivet om din saknad av en kär vän som nu bor på änglagatan/kram
2015-12-31

  Ingrid Trolle
Mycket vacker poesi
om en älskad och saknad
närstående person
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Fina djur båda två.
2015-12-29

  Amari
Så vackert skrivet i saknad av en vän.
2015-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad.
Fastnade speciellt för symbolerna.
Själv har jag en fjäril och en koltrast.
2015-12-29

  agneta pichler
Jätte fina rader
Om en saknad vän <3
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP