Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illustration : Giovanni Bellini "Bacchanalia at Andros (1514)


FÖRORD TILL "DE OUTTÖMLIGA KÖNENS LUST O DE OMÄTTLIGAS MAGAR

I de njutningslystnas och fallnas religioner, regerar
magen och könen,där privatiseringen av dessa  bliv-
it var och ens helgedomar.

Det 1:a budet i de fallnas  religion lyder : " Moralen
är den försakelsegrund, på det all lust och nöd vilar.,
det 2:a "Guldets inflytelserika  påverkan, är alla lag-
ars in och utgångspunkt, det 3:dje  budet  säger  att
all oskuldsfull  barndoms  romantiserad  kärlek, för-
förs  och  bedras  av  predatorhjärnans    instinktiva
sexualitet i sin förväxling.

Vad i huvudet och i hjärtat försiggår, överlistas  oft-
ast av det som mage och kön  i  sin  lust och nöd be-
tvingar  var  och  en  som  offer inför  det naturligas
begär,  vars  best  är  omättlig  i  sin   överlevnadsin-
stinkt.

De heligt outtömliga könens begär och de omättliga
magarnas offeraltare, göder  varandra  genom de ut-
sugarromantiska  religionernas politiska orgier, där
fantasin är oändlig, och  att  offra och låta sig offras
är den osvikliga lagen,där intet har förändrats.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-31 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP