Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peter Olausson inspirerade.


Dagens aforism 20160101




Det bör stå en fritt att läsa
det som står en fritt att uttrycka.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-01 23:25



Bookmark and Share


  Silverstripe
Det är rätt att vara för förtryckfrihet!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP