Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmänsklighet

Utanför hemstadens ICA-grossist
så sitter en kvinna och tigger.
Hon satt även där när jag handlade sist
och i pappmuggen få slantar ligger.

Jag rotar i fickan efter något att ge
som jag sen lägger i hennes kopp.
Och det värmer mig lite när jag får se
hur två mörka ögon lyser upp utav hopp.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå