Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"FLOW !"

Det kan  vara  intressant  både  som  skriftställare
och för läsare, följa  ett  ordflöde  som i första kap-
itlet  saknar  både  komman,  punkter  och  övriga
tecken  i  marginalen,   där  textflödets  röda  tråd
löper som en skogsbrand eller likt en guldvaskare
som till sist vaskat fram guldet.
Detta flyt, denna  "flow" kan  för  en  romanförfatt-
are liknas vid ett samlag,lika intensivt, och energi-
krävande med skillnad  att  hos  romanförfattaren
används övre delarna av kroppens  inre organ och 
hos  den  förra  de nedre regionerna.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-03 03:49



Bookmark and Share


  Trädskugga
Kul iakttagelse av livets krumelurer, med smart och bra språkdräkt!
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP