Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Undrar om…?

 

Dag som natt
Natt som dag
Dag …natt… natt… dag

Förlorar och tappar jag mer och mer av min närvaro i den svenska samhället
Kontakten med livet!
Inträdande till den svenska samhället!

Vill du veta varför?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!
Du är och var och aldrig är intresserat!

Du är upptagen på att rädda världen, galaxen

Vem kommer att rädda dig när det är dags för dig att fly för livet?
Vem kommer att sträcka en hand till dig när du behöver den?
Vem kommer att förklara för dina barnbarns barn om dina dumheter?

Svaret kan DU själv och ingen annan!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-01-04 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP