Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och när dystert är faktum

 

Och, när mörkret
Dystert
Faller

Blir jag på nytt till en nyplågat själ

Tackar mig själv!
Tackar dig du människan!
Och tack du ensamheten!

Jag krävde inget liv av någon!
Jag söker inget liv av någon!
Jag önskar inget liv än Jesus!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-01-05 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP