Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bra att släppa taget, du måste få låta dig själv känna själv och vara den du är på riktigt.


Inga ord.

Om du inte säger något nu, ger jag upp
jag kommer att falla,
kasta mig ut

Du, jag.
Säg något, bara ett ord.
jag faller

Jag ger upp,
Du säger inga ord,
du är bara en spegelbild..
en spegelbild av mig.

Jag, du,vi
Vi är jag.
Jag säger inget.
inte ett ord.

Släpp taget,
låt dig själv släppa taget
och ..
låt dig själv falla,
inga ord

låt dig, jag, vi
få släppa skalet,
låt dig, jag, vi känna känslor,
låt oss vara oss, inga ord
Bara vi.
Bara jag.
Bara du.









Fri vers (Fri form) av Esteten
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 12:01



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Esteten
Esteten