Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödig mening...bagatell



Få ord berör mer
än fler utan mening är
det mest tomma ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-05 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina ord.
Mvh annokas
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP