Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte svart eller vitt



I varje lögn finns
ett uns av sanning om den
som förtäljer den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-05 20:34



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så är det
Kramar
2016-01-06

    ej medlem längre
Själv letar jag aldrig lögner och snubblar jag på en så låter jag den försvinna - så bästa Fale Bure, jag är nog fel läsare
2016-01-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant så!
2016-01-05

  Linkan

Den enda godkända lögnen är livet!

2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP