Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normala oket

Tungt vilar ansvar
Livet skall levas fullt ut
Orkar ej bördan




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-06 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland ställer livet hårda krav på oss.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén