Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE RIKAS LAG FÖR MUTKOLVAR

Medan de skyldiga  köper  sig  skuldfria,
döms  de  oskyldiga,  som  inte  har  råd
med rättvisan, och  de  som är förtrogna
med förtigandets mygel i maktens korri-
dorer,som vittne och spion,vars främsta
mål,  är   att  vedergälla  de   förbrytelser
dessa samhällets väktare  ständigt  begår
mot försvarslösa  medborgare, betraktas
av kriminella som kriminella.
-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-06 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP