Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunk n go nuts

when red wine filled heads
steer pulsating thoughts through lips
that what feels right hushes words




Övriga genrer av ivana.
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-06 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ivana.