Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp bli fri


Fredag 5

Så går vi då.
Mot framtiden
utan att kasta skuggor.
Ditt mod så stort
på vägen
att rädslan i mig
bleknar.
Vart steg
ett steg mot frihet.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-05 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP