Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUGSKOTT I

Det  är  mycket   möjligt   låta   sig  stå   ut  med
att  vara  älskad, omtyckt eller i viss  mån accep-
terad som  person, men  de ska aldrig  drömma
om  att  bli  det i gengäld, ifall  man  aldrig  bett
om deras inställelser.

De enda  som  förtjänar  någon  uppskattning är
de som gjort  sig  förtjänta  av  den, och  de  som
är ens närstående  bör kanske vara de som skall
komma i åtnjutande  av denna uppskattning, de
övriga ! kan gå och dö.

I all ödmjukhet bör man låta oliktänkande få till-
godogöra sig sina åsikter i praktiken, så länge de
är genomförbara och överensstämmer  med  ens
egna.

För varje räkning man får, bör man  räkna ut ett
oemotståndligt  förnekande  av  den  uppkomna
skulden, och  stämma  vederbörande  avsändare
för ärekränkning,falska fakturor,onaturligt lever-
ne, omoraliskt beteende  under  tjänsteutövning,
projicerande tankeöverföringars maipulativa  en-
ergier, ofredande iakttagelseförmåga,ja ! allt vad
som kan  vedergälldas  avsändaren i  åtbördande 
av oemotsägliga fakta, samt delge denne en repri-
mand  av  att  nästa  gång tänka sig  för  vem han
sänder  räkningar  till, för att  undvika vissa prob-
lem  som  kan  uppstå, vars  repressalier  lär vara
dyrare än vad räkningen delger.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-08 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP