Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomssynder...bagatell



Cortina GT
ingen drink från Italiens
alper om än vit
som snö med röd inredning
varvade upp motorn till

nittio som skar
första bilen slutade
sin resa innan
vi nådde målet Cortina
skålar i Gin & Tonic





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP