Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika former av mod


Självrannsakan

Ofta
känner jag vemod
oftare
har jag tålamod
ändå
önskar jag
att jag hade mera mod




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-10 19:33



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Bra insikt om dessa tre ord, med olika betydelser.
Modet kommer utav tålamodet , kan landa i vemodet.
2016-01-27

    Lena Söderkvist VIP
Smart uttryckt, tror att många känner igen sig och vill instämma.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP