Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jag och kronorna.

Jag flyger där,
i träden och vindarna.
Dra inte in mig.
Då blåser jag upp och iväg.
Jag vet att jag är allt.




Fri vers (Fri form) av Sinsson
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-10 23:28



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vi som är Allt - Vi flyger och far och INGEN kan hejda oss - Vem kan väl fånga Anden med en håv???
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sinsson
Sinsson