Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det slutar ju aldrig


jag mardrömmer

jag mardrömmer om rasister
de som sprider hat idag
om deras mörka värld
förvridna ansikten
om nazister
mardrömmer jag
om svarta flaggors fladder
om hakkors och om svärd

taktfast tramp av stövlar
hör jag
känner stanken från ugnarna i Birkenau
ser damm som yr från trötta fötter
havet som en grav

i våndans våta lakan
sorgsen
arg
vaknar Ingmar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-12 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP