Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Upptäck!

 

Att man ensam vandrar
Tyst och solo

Är ett sätt att se på verkligheten på närmare håll

Att man ensam krymper i sin lägenhet
Solo och förföljd

Är ett sätt att komma närmare sanning

Se närmare på verkligheten!
Kom närmare till sanningen

Upptäck människan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-01-15 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP