Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framåtlutad

vi är alla samma
men det är lättare att vara ledsen än
glad
skriv också, det är bra
att bära på last varenda dag
blir du glad av det?
öppna dig så att jag får plats
det jag behöver
våga behålla tystnaden, orörd och öm i sitt skal
full av luft
full av mitt egna äckel ditt leende
framåtlutad tigger jag
vänd bort kom aldrig igen




Fri vers (Fri form) av ninamaria
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-15 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninamaria