Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grundbehov


Tjugo Sexton 8

Din trygghet
lugnar min storm,
där havsvågen kastades
mot den hårda klippan
vilar nu vattenytan,
trygg som du.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-22 00:31



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Lugnande ord - kan vara värdefullt..

2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP