Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stiga fram


Onsdag 8

Dimma över fälten,
jag går i lugnet
gömd för världen.
Tänker på dig.
Du är dimmans motsats,
tydlig,
och jag skrattar till
när jag minns
din hand på min axel.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-24 00:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin ton i din ögonblicksbild.
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP