Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behandling av det uppväxande släktet


Föräldrar och barn

Generationskedjan
innehåller så många
upprepningar
likt en brottsserie

De undertryckte oss
de förtryckte oss
fastän
det enda vi behövde
var uppmuntran




Bunden vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-16 19:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP