Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prognos

Snötyngda skyar
Hotande, kallgråa moln
Förmörkar varat




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-18 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vinter och mörker är svårt för många.
2016-01-18

    Dan Myrbeck
Snö går väl an.
Det är värre med IS.
2016-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Snö, som många andra betraktar som en ljuspunkt, betraktar jag som totalt mörker.
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén