Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärleks trygga bo

 

Där borta i en glänta

där tiden vänder om

ser jag hoppets ögon

blinka till mig, kom

 

Då bäddar mossan strax

sin famn i lugn och ro

för alltid ska jag vila

i din kärleks trygga bo.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-19 17:47



Bookmark and Share


    sunnanvind
Som en liten kvällsbön, kvällsvers att vila sig i... Mycket bra! Med en genomgående ton av trygghet i raderna, så läser jag.
2016-01-19

  DominiQueen
Så näpet och lillordigt men med mäktigt innehåll.. Väldigt unik och ny mot vad jag är van inför tankelandskap. Rogivande. Genuint fin.

Bokmärks.

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-01-19

    ej medlem längre
Du skriver poesi som berör. Sköra vackra ord som går rätt in i hjärtat.
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP