Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina vener leder till dig

Tänker på
Hur din hud stramar
Över dina muskler
Som klätt
dina ben
Hur perfekt allt ligger
Över din bröstkorg
axlar
Hur vackert
Kött
Blod
och celler
Egentligen kan vara




Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-21 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP