Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina gamla texter


jag gillar dig väldigt mycket




Jag gillar
Din frisyr
Jag gillar
Dina ögons glans
Jag gillar
Den här rosiga färgen
På dina läppar
Jag gillar
Din attraherande doft
Jag gillar
Den tunna klänningen
Som du klär på dig i natt
Jag gillar
Det liggande paradiset
I dina brösts dal
Jag gillar
Den skamsna eviga elden
Mellan dina ben
Jag gillar
Mycket ..Mycket .. Mycket
Att lägga snällt
En halva av mig i paradiset
En halva av mig i elden




Fri vers av Al Sayab Al Sagher
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-04-28 16:11



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...också jag läser den gärna igen....fin...A.
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Al Sayab Al Sagher
Al Sayab Al Sagher