Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Lovande leende
Skimrande hy
Mjukfast beröring
Värmande närhet
Tröstande ömhet
Väljer bort mig




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-22 19:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hårt för "jag".
2016-01-25

  H.C.B
fint skrivit
2016-01-22

    ej medlem längre
Någon annans verklighet....
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén