Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLADIN!



Bild på Jessica Almenäs, har lämnat på Is-ta-gram, får fansen att storma–bli inte räd det är jag på väg till Gym som springer på Kungsholms gata har inte rånat någon bank.


 

 

Vi kan bli farliga om man hamnar i trängdläge. ”Alibaba och den 40 tjuvar” söta som två askar praliner jag fick serverad om man vill äta och tar från locket av container,
mina söta vanor är tabu, jag har ren sagt interdiktion till söta saker och skräms.
Men hallå! hellre börjar jag röka än äta av främmande mat kulturer, jag är ingen beduin!
Tack och lov det var bara bara en konstnärlig installation så jag begriper vad farlig kan det bli, om jag inte inser det med farliga paralleller till de parallella världar vi lever in,  jag anses en blå ögd naiv.

- Ikväll fick jag se unga Svenskar som ger sig stora i oanmält demonstration fast dem är bara i chock tillstånd av rädsla…
Polisen kan inte vara 100 % säker att inte läker deras ögonsten arbetsuppgifter.

Saken gäller:
# de tyska myndigheterna erkänner att över 600 000 flyktingar har försvunnit och har förlorat kontrollen över Tyskland och dess invånare säkerhet” och har tagit sig mot andra länder i Europa och inte alls på Maldiverna.

Där nere i Europa mina vänner meddelar att det kan uppstå beväpnade konflikter mellan europeiska länder,och  vara på min vakt i Sverige för att många vill kvittera 1 000 000 en miljon i skadestånd efter påstår angiverier visar sig en bluff.
Då kommer att försöka nästa påtryckningar i invasionens master plan!

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP