Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Form

 

Stillheten,
Former mig till en nyform

Den har ingen revir
Den har ingen skala

Tiden blir noll
Jag blir noll

Stillheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-01-26 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP