Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galakväll i sirenernas tecken



Hur många tårar
rymmer havet innan dess
svallvågor når land
skuggan snuddar månglittret
på väg över öppna sår

drunknande händer
knyter nävar i vrede
ingen hör ropen
hjältarna upptagna av
att rösträkningen pågår

publiken gråter
spänningen stiger vem ska
få Jerringpriset
en simmerska kvällen är
räddad havet skördar liv




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-26 18:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du har din säregna stil att skriva i och jag tröttnar inte därför. Måste läsa den en gång för mig själv, sedan högt för en väninna.
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP