Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden gör skillnad



Kärleken till din
nästa och drunkningsdöden
endast en famn djup




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-26 18:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En del famnar sig desperat
Vid Livet.Och vid andra människor
Vi dör alla ändå.
Urdjupt fastän kort
Mästerligt skaldat!!
:)
2016-01-26

    skamfilad
Vilken fin!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP