Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidshopp...bagatell



I ljuset av att
ha skådat mörkret ser han
fram mot en ny dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-27 13:21



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Fin
2016-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Funnes det inget mörker så kunde vi inte se ljuset...tänkvärt och bra...
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP