Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malplacerad bagatell



Bokmalen samlar
på berättelser namnen
förstör livsnöjet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-27 19:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kort är nog bra, men det kräver ord, som här med innehåll, utöver läsare.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP