Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känn dig hemma!

 

Känn dig hemma!
Så låter det på svenska

Men!
Hur då?

Arton år av mitt liv gick i rök i Sverige
Och aldrig kände mig att jag är hemma

Jag försökte som FAN!
Men utan resultat!

Jag försökte som SATAN!
Men aldrig blev så!

Blev medlem i Svenska kyrka, samma Herre Jesus
Och ändå INTE räckte till!

Jag försökte anpassa och smälte mig som FAN!
Och aldrig kom jag hem fram!

Jag försökte allt utom att vara en kriminell
Och ändå utan resultat

Känn dig hemma!
Är ett av Sveriges mörka och ondaste budskap, begrepp!

Känn dig hemma!
Egentligen betyder FLY SOM FAN FÖR LIVET!

Tackar för lögnarna!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2016-01-28 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP