Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en vän för längesen.

Min vän
du är annorlunda nu
Minns när vi hängde
- på gymnasiet
Fria män
jagade av flickor
Märkte sist
att någonting förändrats
Ditt liv var perfekt
familj, bil och jobb
Gömd bakom en gardin
skröt du om ditt liv

Sist vi sågs var det vi
mot Svensson
Vi som skildes från strömmen
annorlunda, inte som dem
Jag vet vad du döljer
dina ögon talar sanning
... kunde lita på dig
För framgången ljög du
dina ögon ljuger aldrig
Jag vill slita dig i stycken

Ditt monster

Vi var annorlunda
såg ner på din sort
du gömmer dig
- bakom en gardin
... av lycka

Ditt monster




Övriga genrer av Jupiter
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-29 02:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter