Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du kanske förstår gäller denna text folk som har blivit med barn. Själv har jag brorsbarn samt ett barn genom att ha varit sambo. Att ha något slags barn i sitt liv kan förändra bilden av varför att leva..


Något litet om barn




Det sägs att innan barn kom till världen
så trodde man sig om att leva.

När barn sedan kommit
trodde man sig veta varför.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-29 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP