Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döva allt

Stäng ner alla intryck som går
vakna som en nyfödd

Inget är bra, inget dåligt
skrik och le ändå

Världen ett enda sammanhängande
hål och vaginan
endast en förlängning därutav




Fri vers (Fri form) av Oak VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP