Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer mig fortfarande

 

Som sommaren

lever, i mig

som minnet som stramar

när du sjunker, i stillhet

i vågornas brus

dansar du mig vacker

markerar du takten

för mitt hjärta, att slå i

ögonblicken som

tar oss närmare

platsen att älska

 

det är kallt nu

men du värmer mig

fortfarande.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-31 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP