Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyg

Tysta fastnar ord
Inom tanke, inom själ
Når aldrig till dig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-31 17:04



Bookmark and Share


  mike irow
i starka haiku spår
mångögd o bra
2016-02-07

    Dan Myrbeck
Bra och belysande definition av rubriken.
2016-02-01

    ej medlem längre
En fin blyg haiku.
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén