Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN DET HÖGRE STÅNDET TILL DET LÄGRE

Den   kompitenta   inkompitensen   förirrar   sig
ständigt i det  dagligvarandets  yrkesutövningar,
att de  flesta fuskat sig till titteln,eller glömt vad 
de  läste, och  även  vissa  köpt  sig  till  med  sitt
stånds högre rätt, som  mer  värda och  ej stå på
de mindervärdigas lägre rätt  i  samhällshierark-
in, för här  gäller  tydligt  inte  anlag, begåvning,
individuell  auntodidaktisk   medfödd  kunskap,
läseflit, fallenhet  etc, dessa  ord  har  förskjutits
och skuffats  undan  in i mörka  garderober  och
ersatts av korruptionens arsenaler  av  dolda un-
derhandlingar,och så få vi därav ett inkompitent
samhälle med  rättsrötor och social  mögel, med
de monster civilisationen förtjänar.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP