Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RETORISKT ( I )

Den som rakryggat talar  öga mot öga "till" en
person  är  mer att lita  till  än  den  som  talar
" om" och " bakom" ryggen  på  person, det in-
tygar  därtill  vett och ettikett, skick och fason
att tala direkt till vederbörande, motför  de ill-
istigt, falska  kluvna tungomålens dolda avsik-
ter.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-01 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP