Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi skiner i livsgnistor


VI ÄR MIRAKEL

ATT DUGA

ja det är ett steg att ta,

nästa är att skina,

putsa vår inre diamant

och

skina som de Gudomliga små mirakel

vi alla innerst inne är...

Så många som ville nå ägget,

men vi,

just vi föddes,

så vi är MER än dugliga,

vi är helt fantasiska.

Skål på det i livets vatten,

min vackra medvandrare

i livets teater

och medsimmare

livets ocean


Hjärtats lustfyllda hälsningar
DominiQue

 

~

Läs och öka Ditt sken med Diamantlagen


© text & grafik DominiQue NVC Costa
Första dagen, andra månaden, 2016 eft.Kr
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-01 11:30



Bookmark and Share


  DominiQueen
Skål Marleen och Lars och Tack.
LoveBlessings
DominiQue
2016-02-03

  Lars Hedlin
Underbart..Precis så är det..kram
2016-02-03

    ej medlem längre
Skål :)
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen