Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnar

 

 

februari genom fönstret

 

i tidens tystnad

där tankar skrivs fria

ensamma, fjäderlätta

 

*

 

jag följer den innersta floden

tills vattnet slås i skum

långt därnere i mitt stup

 

är det som en gång var

mitt ljusbrytande i mullret

som en stigande regnbåge mot himlen

 

följer jag tecknen

mot stjärnorna

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-01 15:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin öppningsrad, resten också, men den första tar andan ur mig
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP