Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i vinternatt

Stjärnklara nätter
i vita vinterlandskap.
Kylan biter kinden.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå